Piedras Negras

26 nov. 201927 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Piedras Negras inkluderar Quinta San Carlos Inn, Casino Casita och Americas Best Value Inn Eagle Pass baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Piedras Negras genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Piedras Negras

från 724 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 525 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Piedras Negras är juli, med ett genomsnitt på 937 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 574 SEK per natt. Det är 2 % lägre än det genomsnittliga priset 591 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Piedras Negras är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 18,0 °C/64,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 38,5 °C/101,3 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 6,0 °C/42,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Piedras Negras är Piedras Negras (PDS) (7,78 km).

Planera en resa till Mexiko