Split

9 apr. 202010 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Split inkluderar Pietra Rossa, Serenity Split Apartments och Tifani Luxury Rooms baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Split genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Split

från 597 SEK
från 846 SEK
från 1 394 SEK

Vad säger resenärer om Split?

9,8
Historieälskare
7,6
Backpackers
7,6
Familjeresenärer
7,4
Äventyrsresenärer
6,8
Nattuggla
Medlemmars omdömen (100)
Bazar Kert
Bazar KertWest Miami
2016-06-15

Vi kom precis tillbaka från en kort semester från Split, Kroatien och jag måste säga att det är en riktig pärla för alla som älskar att tillbringa kvalitetstid i en kvalitet plats. Denna plats har allt - historiska städer, monument för dem som vill lära sig lite under resa (bara några av mina rekommendationer: Diocletianus palats, katedralen och klocktornet St Domnius, Ivan Mestrovic Gallery), ett perfekt klimat för alla och naturligtvis den magiska Adriatiska havet. Om du bokar ett hotell se till att boka så nära stranden som möjligt. Men den här gången vi chartered en stor båt från Sailo (förra gången vi hade en hel del med dem i Oyster Bay samt). Det är som att döda en fågel med en sten - om du vet vad jag menar - ni har boende och du har underhållning, allt i ett. Och naturligtvis, om du är en gourmand du kommer att vara i ett paradis: fantastiska lokala rätter, färsk fisk och skaldjur etc. Bästa veckan i Europa så här långt. Vad tycker du att vi ska besöka nästa? Någon rekommendation?

jen  shu
jen shuNew Delhi
2015-11-09

över kommersialiseras. packade. inget speciellt. överskattad. för mig split är bara en överföringspunkt till mer intressanta platser

James Wyche
James Wycheedgware
2015-09-19

Denna romersk stil historiska staden är full av karaktär! Det finns gott om sevärdheter att se från klocktornet till hamnen! Butiker och kaféer har massor att erbjuda och nattlivet är full av dansklubbar

Annabelle Fyfield
Annabelle Fyfield
2015-09-12

Om du älskar stranden vibbar och turister är detta platsen för dig. För mig Split var vacker men mängden av turister slags gjorde det mindre speciell, men det gäller bara att våga sig ut ur den huvudsakliga staden och du kommer att hitta några riktigt vackra saker att se!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 572 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Split är juli, med ett genomsnitt på 1 593 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 871 SEK per natt. Det är 9 % lägre än det genomsnittliga priset 950 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Split är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 13,1 °C/55,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 30,4 °C/86,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 3,2 °C/37,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Split är Split (SPU) (12,05 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Bol (31,58 km)

Planera en resa till Kroatien