Sekondi-Takoradi

22 nov. 201923 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Sekondi-Takoradi inkluderar Queensland Hotel, Mace Lodge och Volks Property Solutions baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Sekondi-Takoradi genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Sekondi-Takoradi

från 662 SEK
från 1 118 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är augusti, med ett genomsnitt på 350 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Sekondi-Takoradi är maj, med ett genomsnitt på 1 074 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 674 SEK per natt. Det är 23 % högre än det genomsnittliga priset 513 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
Närmaste flygplatsen för Sekondi-Takoradi är Sekondi-Takoradi (TKD) (2,92 km).

Planera en resa till Ghana