Sohag

24 nov. 201925 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Sohag inkluderar Girga Residence baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Sohag genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 224 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Sohag är juni, med ett genomsnitt på 934 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 884 SEK per natt. Det är 7 % högre än det genomsnittliga priset 818 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Sohag är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 18,8 °C/65,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 37,6 °C/99,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 5,7 °C/42,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Sohag är Sohag (HMB) (23,53 km).

Planera en resa till Egypten

I och omkring Sohag