Flygresor från Singapore till Sabah

Billiga flyg från Singapore till Sabah

Letar du efter billiga biljetter från Singapore till Sabah, eller en sista minuten-resa? Hitta de lägsta priserna på enkelbiljetter och tur-och-retur-biljetter här.

Flyg från Singapore till Sabah

Beväpna dig med dessa fakta i farten.
Billigaste flyget som hittades854 SEK, Kota Kinabalu
Billigaste månaden att flygaaugusti
Genomsnittlig flygtid2 tim, 28 min
Billigaste flygplats att flyga frånSingapore Changi
Populäraste flygbolagetAirAsia

Vanliga frågor

Vi tittade på alla tur och retur-flyg från Singapore till Sabah som vi kunde hitta under de kommande 12 månaderna. Det ser ut som att 854 SEK är det bästa priset. Detta är bra, jämfört med det genomsnittliga biljettpriset till Sabah på 1.896 SEK.
Den billigaste månaden att flyga från Singapore till Tawau flygplats är vanligtvis februari. Den billigaste månaden att flyga från Singapore till Kota Kinabalu flygplats är vanligtvis augusti. Den billigaste månaden att flyga från Singapore till Sandakan flygplats är vanligtvis februari. Och den billigaste månaden att flyga från Singapore till Lahad Datu flygplats är vanligtvis juli.
Efter att ha kollat i vår flygkalender såg vi att det för närvarande är billigast att flyga från Singapore till Sabah den lördag 17 augusti 2024.
Singapore Changi flygplats erbjuder direktflyg till Sabah.
Om du flyger från Singapore så är Sabah den billigaste staden att flyga till i Kota Kinabalu. Den billigaste flygplatsen med flyg till Kota Kinabalu är för tillfället Kota Kinabalu.
Den genomsnittliga flygtiden mellan Singapore och Sabah är 2 timmar och 28 minuter.
Populäraste flygen