Flygresor från San Diego till Florida

Billiga flyg från San Diego till Florida

Letar du efter billiga biljetter från San Diego till Florida, eller en sista minuten-resa? Hitta de lägsta priserna på enkelbiljetter och tur-och-retur-biljetter här.

Flyg från San Diego till Florida

Beväpna dig med dessa fakta i farten.
Billigaste flyget som hittades1.618 SEK, Fort Lauderdale
Billigaste månaden att flygajuni
Genomsnittlig flygtid4 tim, 45 min
Billigaste flygplats att flyga frånSan Diego Internacional
Populäraste flygbolagetAlaska Airlines

Vanliga frågor

Vi tittade på alla tur och retur-flyg från San Diego till Florida som vi kunde hitta under de kommande 12 månaderna. Det ser ut som att 1.618 SEK är det bästa priset. Detta är bra, jämfört med det genomsnittliga biljettpriset till Florida på 4.322 SEK.
Den billigaste månaden att flyga från San Diego till Tampa International flygplats är vanligtvis augusti. Den billigaste månaden att flyga från San Diego till Tallahassee flygplats är vanligtvis juni. Den billigaste månaden att flyga från San Diego till Orlando International flygplats är vanligtvis juli. Och den billigaste månaden att flyga från San Diego till Daytona Beach flygplats är vanligtvis juni.
Efter att ha kollat i vår flygkalender såg vi att det för närvarande är billigast att flyga från San Diego till Florida den onsdag 5 juni 2024.
San Diego Internacional flygplats erbjuder direktflyg till Florida.
Om du flyger från San Diego så är Florida den billigaste staden att flyga till i Fort Lauderdale. Den billigaste flygplatsen med flyg till Fort Lauderdale är för tillfället Fort Lauderdale Internacional.
Den genomsnittliga flygtiden mellan San Diego och Florida är 4 timmar och 45 minuter.
Populäraste flygen