Flygresor från New York till Katalonien

Billiga flyg från New York till Katalonien

Letar du efter billiga biljetter från New York till Katalonien, eller en sista minuten-resa? Hitta de lägsta priserna på enkelbiljetter och tur-och-retur-biljetter här.

Flyg från New York till Katalonien

Beväpna dig med dessa fakta i farten.
Billigaste flyget som hittades3.756 SEK, Barcelona
Billigaste månaden att flygajanuari
Genomsnittlig flygtid7 tim, 42 min
Billigaste flygplats att flyga frånStewart International
Populäraste flygbolagetAeromexico

Vanliga frågor

Vi tittade på alla tur och retur-flyg från New York till Katalonien som vi kunde hitta under de kommande 12 månaderna. Det ser ut som att 3.756 SEK är det bästa priset. Detta är bra, jämfört med det genomsnittliga biljettpriset till Katalonien på 6.260 SEK.
Den billigaste månaden att flyga från New York till Lleida flygplats är vanligtvis juni. Den billigaste månaden att flyga från New York till Girona flygplats är vanligtvis juni. Den billigaste månaden att flyga från New York till Barcelona flygplats är vanligtvis januari. Och den billigaste månaden att flyga från New York till Reus flygplats är vanligtvis juni.
Efter att ha kollat i vår flygkalender såg vi att det för närvarande är billigast att flyga från New York till Katalonien den onsdag 22 januari 2025.
New York John F Kennedy flygplats erbjuder direktflyg till Katalonien.
Om du flyger från New York så är Katalonien den billigaste staden att flyga till i Barcelona. Den billigaste flygplatsen med flyg till Barcelona är för tillfället Barcelona.
Den genomsnittliga flygtiden mellan New York och Katalonien är 7 timmar och 42 minuter.
Populäraste flygen