Flygresor från Kuala Lumpur till Sabah

Billiga flyg från Kuala Lumpur till Sabah

Letar du efter billiga biljetter från Kuala Lumpur till Sabah, eller en sista minuten-resa? Hitta de lägsta priserna på enkelbiljetter och tur-och-retur-biljetter här.

Flyg från Kuala Lumpur till Sabah

Beväpna dig med dessa fakta i farten.
Billigaste flyget som hittades669 SEK, Sandakan
Billigaste månaden att flygaaugusti
Genomsnittlig flygtid2 tim, 50 min
Billigaste flygplats att flyga frånKuala Lumpur International
Populäraste flygbolagetAirAsia

Vanliga frågor

Vi tittade på alla tur och retur-flyg från Kuala Lumpur till Sabah som vi kunde hitta under de kommande 12 månaderna. Det ser ut som att 669 SEK är det bästa priset. Detta är bra, jämfört med det genomsnittliga biljettpriset till Sabah på 1.207 SEK.
Den billigaste månaden att flyga från Kuala Lumpur till Sandakan flygplats är vanligtvis augusti. Den billigaste månaden att flyga från Kuala Lumpur till Lahad Datu flygplats är vanligtvis juli. Den billigaste månaden att flyga från Kuala Lumpur till Tawau flygplats är vanligtvis september. Och den billigaste månaden att flyga från Kuala Lumpur till Kota Kinabalu flygplats är vanligtvis juni.
Efter att ha kollat i vår flygkalender såg vi att det för närvarande är billigast att flyga från Kuala Lumpur till Sabah den onsdag 28 augusti 2024.
Kuala Lumpur International flygplats erbjuder direktflyg till Sabah.
Om du flyger från Kuala Lumpur så är Sabah den billigaste staden att flyga till i Sandakan. Den billigaste flygplatsen med flyg till Sandakan är för tillfället Sandakan.
Den genomsnittliga flygtiden mellan Kuala Lumpur och Sabah är 2 timmar och 50 minuter.
Populäraste flygen