Tiumen

31 juli 20191 aug. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Tiumen inkluderar Mercure Tyumen Center, Doubletree By Hilton Hotel Tyumen och Business Hotel Eurasia baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Tiumen genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Tiumen

från 563 SEK
från 716 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 258 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Tiumen är juli, med ett genomsnitt på 282 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i juli förra året var 270 SEK per natt. Det är 1 % högre än det genomsnittliga priset 266 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Tiumen är den förväntade genomsnittstemperaturen i juli 18,7 °C/65,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 24,5 °C/76,1 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −19,9 °C/−3,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Tiumen är Tiumen (TJM) (13,84 km).

Planera en resa till Ryssland