Tiumen

15 dec. 201916 dec. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Tiumen inkluderar Mercure Tyumen Center, Doubletree By Hilton Hotel Tyumen och Eurasia Business Hotel Tyumen baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Tiumen genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Tiumen

från 474 SEK
från 605 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 274 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Tiumen är november, med ett genomsnitt på 499 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i december förra året var 287 SEK per natt. Det är 10 % lägre än det genomsnittliga priset 316 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Tiumen är den förväntade genomsnittstemperaturen i december −13,4 °C/7,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 24,5 °C/76,1 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −19,9 °C/−3,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Tiumen är Tiumen (TJM) (13,84 km).

Planera en resa till Ryssland