Puerto Viejo

24 apr. 201925 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Puerto Viejo inkluderar Bull apartment, APARTAMENTOS MR ALFRED och casa guay baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Puerto Viejo genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Puerto Viejo

från 3 116 SEK
från 4 049 SEK
från 25 265 SEK

Vad säger resenärer om Puerto Viejo?

9,8
Backpackers
9,0
Friluftsmänniskor
7,1
Äventyrsresenärer
7,0
Miljöresenärer
7,0
Nattuggla
Medlemmars omdömen (24)
Morgan Lesli
Morgan LesliHoboken
2014-12-15

Puerto Viejo är ett bra ställe att ta det lugnt i några dagar. Det finns karibiska smaker och en långsam badort känsla. Det är vackert, över kör med turister, men värt ett besök.

Alma Rodriguez
Alma RodriguezChicago
2014-09-28

Puerto Viejo är en dold pärla! Jag har nyligen besökt denna plats och jag blev kär i folket, atmosfären, kultur och alla denna plats har att erbjuda. Puerto Viejo blir snabbt en plats du kan ringa hem :) stränderna är bra, maten och vibrafon är bara så magnetisk. Definitivt kommer tillbaka till PV ... Pura Vida

Dafne
DafneSan José
2017-06-25

Trevlig strand, trevliga människor, bra musik. Du kan hitta allt i Puerto Viejo, från den lokala kulturen som Rasta man och Bribri infödda, till sushi och internationella rätter.

Ramona Flume
Ramona FlumeAustin
2013-12-02

Costa Ricas karibiska kust är relativt sömnig i jämförelse med andra centralamerikanska hot spots, men Puerto Viejo, den lilla badorten i landets sydöstra hörn, är den bästa insatsen för en tillbakalutade Karibiska semester. Stränderna är vackra (från orörda vita sandstränder till finkornig, eterisk svart sand), är maten utsökt (bananer pannkakor och jerk kyckling och fisk), och det finns aldrig en brist på kalla Imperials och levande reggaemusik. Viva "Pura Vida"!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är april, med ett genomsnitt på 388 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Puerto Viejo är februari, med ett genomsnitt på 618 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 485 SEK per natt. Det är 1 % lägre än det genomsnittliga priset 493 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Puerto Viejo är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 26,2 °C/79,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis september med en genomsnittstemperatur på 30,6 °C/87,1 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 21,0 °C/69,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Puerto Viejo är Limon (LIO) (44,46 km).

Planera en resa till Costa Rica