Puerto Viejo

22 jan. 201923 jan. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Puerto Viejo inkluderar Sueño Grande B&B, Apartamento Puerto Viejo och Las Casitas de Playa Negra baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Puerto Viejo genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Puerto Viejo?

9,8
Backpackers
9,0
Friluftsmänniskor
7,1
Äventyrsresenärer
7,0
Miljöresenärer
7,0
Nattuggla
Medlemmars omdömen (24)
Morgan Lesli
Morgan LesliHoboken
2014-12-15

Puerto Viejo är ett bra ställe att ta det lugnt i några dagar. Det finns karibiska smaker och en långsam badort känsla. Det är vackert, över kör med turister, men värt ett besök.

Alma Rodriguez
Alma RodriguezChicago
2014-09-28

Puerto Viejo är en dold pärla! Jag har nyligen besökt denna plats och jag blev kär i folket, atmosfären, kultur och alla denna plats har att erbjuda. Puerto Viejo blir snabbt en plats du kan ringa hem :) stränderna är bra, maten och vibrafon är bara så magnetisk. Definitivt kommer tillbaka till PV ... Pura Vida

Dafne
DafneSan José
2017-06-25

Trevlig strand, trevliga människor, bra musik. Du kan hitta allt i Puerto Viejo, från den lokala kulturen som Rasta man och Bribri infödda, till sushi och internationella rätter.

Ramona Flume
Ramona FlumeAustin
2013-12-02

Costa Ricas karibiska kust är relativt sömnig i jämförelse med andra centralamerikanska hot spots, men Puerto Viejo, den lilla badorten i landets sydöstra hörn, är den bästa insatsen för en tillbakalutade Karibiska semester. Stränderna är vackra (från orörda vita sandstränder till finkornig, eterisk svart sand), är maten utsökt (bananer pannkakor och jerk kyckling och fisk), och det finns aldrig en brist på kalla Imperials och levande reggaemusik. Viva "Pura Vida"!

Planera en resa till Costa Rica