Flygresor från New York till Skottland

Billiga flyg från New York till Skottland

Letar du efter billiga biljetter från New York till Skottland, eller en sista minuten-resa? Hitta de lägsta priserna på enkelbiljetter och tur-och-retur-biljetter här.

Flyg från New York till Skottland

Beväpna dig med dessa fakta i farten.
Billigaste flyget som hittades4.113 SEK, Glasgow
Billigaste månaden att flygaseptember
Genomsnittlig flygtid6 tim, 54 min
Billigaste flygplats att flyga frånStewart International
Populäraste flygbolagetLufthansa

Vanliga frågor

Vi tittade på alla tur och retur-flyg från New York till Skottland som vi kunde hitta under de kommande 12 månaderna. Det ser ut som att 4.113 SEK är det bästa priset. Detta är bra, jämfört med det genomsnittliga biljettpriset till Skottland på 6.728 SEK.
Den billigaste månaden att flyga från New York till Campbeltown flygplats är vanligtvis juni. Den billigaste månaden att flyga från New York till Dundee flygplats är vanligtvis juli. Den billigaste månaden att flyga från New York till Inverness flygplats är vanligtvis november. Och den billigaste månaden att flyga från New York till Orkneyöarna flygplats är vanligtvis juni.
Efter att ha kollat i vår flygkalender såg vi att det för närvarande är billigast att flyga från New York till Skottland den fredag 6 september 2024.
New York John F Kennedy flygplats erbjuder direktflyg till Skottland.
Om du flyger från New York så är Skottland den billigaste staden att flyga till i Glasgow. Den billigaste flygplatsen med flyg till Glasgow är för tillfället Glasgow International.
Den genomsnittliga flygtiden mellan New York och Skottland är 6 timmar och 53 minuter.
Populäraste flygen