Flygresor från Shanghai till Liaoning

Billiga flyg från Shanghai till Liaoning

Letar du efter billiga biljetter från Shanghai till Liaoning, eller en sista minuten-resa? Hitta de lägsta priserna på enkelbiljetter och tur-och-retur-biljetter här.

Flyg från Shanghai till Liaoning

Beväpna dig med dessa fakta i farten.
Billigaste flyget som hittades890 SEK, Dalian
Billigaste månaden att flygajuni
Genomsnittlig flygtid2 tim, 18 min
Billigaste flygplats att flyga frånShanghai Pudong
Populäraste flygbolagetChina Eastern

Vanliga frågor

Vi tittade på alla tur och retur-flyg från Shanghai till Liaoning som vi kunde hitta under de kommande 12 månaderna. Det ser ut som att 890 SEK är det bästa priset. Detta är bra, jämfört med det genomsnittliga biljettpriset till Liaoning på 4.583 SEK.
Den billigaste månaden att flyga från Shanghai till Dandong flygplats är vanligtvis juni. Den billigaste månaden att flyga från Shanghai till Chaoyang flygplats är vanligtvis juni. Den billigaste månaden att flyga från Shanghai till Jinzhou flygplats är vanligtvis juli. Och den billigaste månaden att flyga från Shanghai till Shenyang flygplats är vanligtvis oktober.
Efter att ha kollat i vår flygkalender såg vi att det för närvarande är billigast att flyga från Shanghai till Liaoning den måndag 3 juni 2024.
Shanghai Pudong flygplats erbjuder direktflyg till Liaoning.
Om du flyger från Shanghai så är Liaoning den billigaste staden att flyga till i Dalian. Den billigaste flygplatsen med flyg till Dalian är för tillfället Dalian.
Den genomsnittliga flygtiden mellan Shanghai och Liaoning är 2 timmar och 18 minuter.
Populäraste flygen