Katima Mulilo

23 mars 201924 mars 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Katima Mulilo inkluderar Country Lodge Sioma, Namushasha River Lodge och Kololo Bed & Breakfast baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Katima Mulilo genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Katima Mulilo

från 282 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 466 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Katima Mulilo är oktober, med ett genomsnitt på 1 177 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 833 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Namibia