Santo Domingo

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Santo Domingo inkluderar Holiday Inn Santo Domingo, W&P Santo Domingo och Catalonia Santo Domingo baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Santo Domingo genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Santo Domingo

från 538 SEK
från 1 139 SEK
från 1 301 SEK

Vad säger resenärer om Santo Domingo?

9,8
Äventyrsresenärer
8,3
Historieälskare
7,3
Friluftsmänniskor
7,3
Nattuggla
7,1
Lyxresenärer
Medlemmars omdömen (81)
Cherie White
Cherie White
2016-02-16

Sextio fot under marken är där du hittar den här Dominikanska republiken grotta vände nattklubb ... denna plats är AWESOME !!! Kewl plats ... bra musik ... kul gånger

Hilda Gomez
Hilda GomezSan Diego
2015-09-19

Bra ställe att gå på en trevlig semester. Vädret är varmt men det finns många aktiviteter att göra. Folk är vänliga och villiga att hjälpa till.

Zoe Bernard
Zoe BernardUpper Saddle River
2015-05-28

Dominikanska republiken en fantastisk plats att besöka. Mest känd för golfare och stränder ...

alex
alexLondon
2015-04-26

Låt dig inte luras och gå till Santo Domingo. om du är en civiliserad människa, kommer du hatar platsen. Det finns inga ord för att beskriva filth på gatorna. Platsen är full av tiggare, hustlers och tjuvar. Som turist kommer du att känna dig som en bit kött som är redo att plockas på av gamar. Vi blev rånad dagsljus i mitten av gatan. Gör dig själv en tjänst och inte till att denna smuts ... K

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 526 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Santo Domingo är augusti, med ett genomsnitt på 701 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 500 SEK per natt. Det är 21 % lägre än det genomsnittliga priset 607 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Santo Domingo är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 26,4 °C/79,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 32,7 °C/90,9 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 19,3 °C/66,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Santo Domingo är La Isabela International (JBQ) (8,42 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Santo Domingo Las Americas (34,06 km)

Planera en resa till Dominikanska republiken