Sarajevo

22 nov. 201923 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Sarajevo inkluderar Hotel Grad, Hotel Boutique 36 och Old Town Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Sarajevo genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Sarajevo

från 537 SEK
från 687 SEK
från 787 SEK

Vad säger resenärer om Sarajevo?

9,8
Historieälskare
7,8
Matälskare
7,1
Äventyrsresenärer
7,1
Backpackers
6,7
Andliga sökare
Medlemmars omdömen (80)
Jana Raguž
Jana RagužChicago
2016-02-04

Det är mycket vacker utsikt från denna plats, och du kan se hela Sarajevo på en handflatan.

Janson Wigo
Janson WigoSan Francisco
2016-07-26

Jag gick för en vattenpolomatch och hade turen att kunna besöka centrum. Jag hade en stor tid det fanns en hel del restauranger, kaféer och bra kläder / prydnadssak butiker. Om du aldrig har varit i Bosnien måste du försöka Ćevapi- dess en känd lokal favorit, i grund och botten en korv med mycket krydda och smak. Så läcker. Det finns också en hel del lokal historia.

Allie Bollella
Allie BollellaBerkeley
2017-01-06

En stad som är alldeles för ofta förbises, är Sarajevo full av hjärta och hopp. Jag tillbringar ungefär en och en halv vecka i Sarajevo och en hel månad reser runt Bosnien. Jag var här på en lugn och samarbets studieresa och jag såg den potential som Sarajevo har. Den har en intressant blandning av kultur som gör det en unik stad. Jag stannade i ett vandrarhem i den gamla staden och det var fantastiska, och nära till allt du skulle vilja se. Jag rekommenderar starkt att lära om historien om Sarajevo, eftersom det kommer att ge dig en bättre förståelse för de människor och stad. Men inte fastna med krigshistorier, det finns så många vackra saker att se i Sarajevo. Själva staden är ett bevis på modet hos folket.

Milorad
MiloradBelgrad
2013-05-11

Sarajevo är liten stad med vackra gamla centrum. Old Sarajevo ser ut turkiska gatorna i 15: e århundradet. Människor är mycket vänlig. Du kan besöka Sarajevo till fots på ett sätt du går på floden och i andra genom huvudgatorna. Du måste smaka för frukost sirnica och Burek. Till lunch och middag du måste smaka snabbmat cevapcici (Galatasaraj, Zmaj, Zeljo, Hodzic). Efter Cevapcici kan du ta lite tårta i caffe.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 425 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Sarajevo är juni, med ett genomsnitt på 649 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 599 SEK per natt. Det är 15 % högre än det genomsnittliga priset 505 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Sarajevo är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 6,2 °C/43,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 27,9 °C/82,2 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −3,1 °C/26,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Sarajevo är Sarajevo (SJJ) (3,52 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Tuzla (68,55 km)

Planera en resa till Bosnien och Herzegovina