Jämför och spara på hotell i Perth

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Perth

Använd vår karta för att hitta hotell nära Perth eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i Perth. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i Perth - jämför billiga hotell i Perth

Ingen miljonstad i världen är så geografiskt isolerad som Perth. För att ta sig hit måste man korsa en ogästvänlig öken. Men resan är väl värd. Perth är en av världens solsäkraste platser och runt om staden finns vackra milslånga stränder.

Överhuvudtaget är Australiens västkust lugnare än ostkusten. Korallerna är även färggladare, solen starkare, fiskarna större och stränderna bredare. I staden finns även grönskande natur, bra restauranger och fina och prisvärda hotell.

 

Många av de som reser till Australien ser aldrig västkusten. Istället reser de flesta längs med den omtalade östsidan av landet, som visserligen är trevlig men ofta lite för kommersiell och exploaterad. Västkusten är mot detta en stark kontrast.

Den största staden i området, Perth, anses vara landets mest isolerade stad, men geografiskt sett är den faktiskt närmare beläget både Indonesien och Singapore än Sydney.

Är ni på väg till stan måste ni först och främst bestämma er om ni vill bo vid stranden eller inne i city. Eller kanske i Fremantle? Hur mycket är ni beredda att betala per natt? Möjligheterna är oändliga.

 

City Center

Perth City center är beläget längs den vackra Swan river. Mycket av evenemangen i staden sker vid floden så bor du på hotell här har du nära till allt. I centrum finns det gott om restauranger, butiker, kaféer, barer och nattklubbar. Kollektivtrafiken är välutvecklad och du kan lätt ta dig från centrum till andra stadsdelar som du vill besöka.

 

Sunset coast

Om man tycker om att bara ta det lugnt och hänga på stranden ska man söka sig västerut från Perth, Cottesloe och ända upp till Mindarie Keys i norra Perth där man finner milslånga vita sandstränder. De är kända för deras otroligt vackra solnedgångar, därav namnet Sunset Coast. Inom gångavstånd från de flesta stränder finns det mysiga små caféer, hotell restauranger och pubar.

 

Fremantle

Fremantle är Perths hamn. Från att bara ha varit en mindre hamn många år tillbaka har staden i dag förvandlats till en otroligt mysig och kulturell liten stad, som är mycket känd för sin kafékultur, alternativa butiker, sin marknad och det gamla fängelset. Mitt inne i Fremantle finns även ett ölbryggeri. Möjligheterna till boende är många.