Perth

17 jan. 201918 jan. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Perth inkluderar Attika Hotel, Quality Hotel Ambassador Perth och Hotel Northbridge baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Perth genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Perth

från 584 SEK
från 940 SEK
från 1 109 SEK

Vad säger resenärer om Perth?

9,8
Familjeresenärer
8,8
Äventyrsresenärer
8,1
Friluftsmänniskor
7,4
Backpackers
7,3
Miljöresenärer
Medlemmars omdömen (116)
Phill (lucky) Smith
Phill (lucky) SmithBangkok
2017-05-31

Gästfrihet kultur krossade från gruv boom av 10 år som driver kulturen. Brist på folk 1,5 mil i ett stort land innebär utrymme och vänta ett tag för resurser. Perfekt för familjer och vila i en lugn tema och mycket Rensa allt (alltför mycket som är reglerna lol)

Catherine Lam
Catherine LamSingapore
2016-02-09

Vad en vacker och avkopplande plats! Gör en långsam enhet till Margaret River om du är på väg bort från Perth City och njuta av sitt överflöd av vingårdar .. Augusta är på den yttersta spetsen av Margs och Cape Leeuwin Lighthouse (känd turist webbplats) är ett måste-go. Missa inte denna plats!

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
2016-06-21

WA nästan röstade sitt eget land tillbaka i början av 20-talet, och även om det förblev en del Australien i slutändan är det alltid varit lite av en egen värld. Dess huvudstad, Perth, är tusentals dammig öken outback kilometer från sina närmaste syster huvudstäder, och på många sätt ser norr till Asien mer än västerut till fjärran Sydney och Melbourne. Det är staden av den vackra Swan River, vars långsam slingrar återspeglar dess tillbakalutade vibe, och staden den vackra västra stränder Fremantle och utanför. Liksom många australiska städer, det känns mer som ett stort land stad ibland än en riktig storstad, som är en del av dess något långsamt tempo, vänliga charm. Som sagt, gruvboomen i WA har gjort det en av världens dyraste städer, så om du är på väg ut till barerna i stället för stränder, stål dig själv för $ 17 glas Chardonnay.

viajeglobal
viajeglobalFlorianópolis
2016-06-21

Fantastisk stad i västra Australien. Hade en fantastisk tid här. Min favoritplats var Kings Park där du kan se hela staden Melbourne framför dig.

Planera en resa till Australien