Karta

Flyg till Berlin

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Berlin

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Berlin. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Berlin. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Berlin går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Berlin

Direktflyg till Berlin finns från Stockholm, Göteborg och Växjö. Du kan också ta ett direktflyg till Berlin från Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till Berlin

Du kan ta ett direktflyg till Berlin från Sverige med flygbolagen SAS, Norwegian, easyJet och BRA. Det finns också andra flygbolag som erbjuder flyg till Berlin med mellanlandning. Här finns en lista över alla flygbolag som flyger till Berlin.

Ankomst till Berlin

Flyg till Berlin finns till flygplatserna Berlin Tegel och Berlin Schönefeld. Båda flygplatserna har goda kommunikationer in till centrala Berlin med exempelvis bussar och taxi. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du boka en hyrbil i Berlin.

Bästa tiden att resa till Berlin

Berlin är en mycket populär weekenddestination och lockar besökare året runt. Många kommer hit vid jul för att uppleva stadens julmarknader och vid nyår för att festa på stadens nattklubbar. Det fina vädret på våren och sommaren lockar också många till Berlin.

Vädret i Berlin

Berlin har ett blandat kust- och inlandsklimat med kalla vintrar och relativt varma somrar. Under högsommaren ligger temperaturerna på runt 20 grader och under vintern runt nollstrecket. Juni är den regnigaste månaden på året.

Saker att se och göra i Berlin

I Berlin finns det gått om saker att se och göra. Bland stadens populäraste sevärdheter och besöksmål finns Brandenburger Tor, Alexanderplatz och Fernsehtum. Förintelsemonumentet och resterna av Berlinmuren lockar också många besökare.

Läs mer

10 måsten i Berlin – en lokalbos guide

Hotell i Berlin

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Berlin.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Berlin

Vanliga frågor

Det finns 2 flygplatser i Berlin: Berlin-Tegel och Berlin Schönefeld.
Gulf Air, Transavia France, AIS Airlines, Nouvelair, Braathens Regional Airways, Norwegian, GOL Linhas Aéreas och Scoot flyger alla direkt till Berlin.
Den billigaste månaden att flyga till Berlin är juni.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.