Lima

9 apr. 202010 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Lima inkluderar Hotel Colinas, Rosenverg House Lima Airport och Hotel Paqueñito Lima baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Lima genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Lima

från 635 SEK
från 1 027 SEK
från 1 406 SEK

Vad säger resenärer om Lima?

9,8
Matälskare
8,8
Historieälskare
7,9
Backpackers
7,6
Familjeresenärer
7,6
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (238)
Yogic Traveler ❀
Yogic Traveler ❀Puerto Vallarta
2016-10-15

Lima är som de flesta säger "bara en annan stor stad", men det hade några fina förmåner inklusive några stora mat och även himlen var ständigt grå vädret var mild. Jag har hört om att om du stanna ett tag denna plats börjar växa på dig.

Katie Pierce
Katie PierceBoston
2015-08-21

Lima var en överraskning. Jag hade inte förväntat mig att hitta staden så charmiga, så vänligt folk, och maten vara så bra. Jag visste att jag kommer att gilla det, men jag hade inte förväntat mig att tillbe det! Som sagt, jag stannade mestadels i Miraflores och Barranco, med en satsning ut till det historiska distriktet. Jag var inte utforska hela staden, men vad jag såg jag haft grundligt! Dessutom är prissättningen så prisvärd. Det är inte konstigt varför backpackers älskar Peru.

Juno Kim
Juno KimAnchorage
2015-07-09

Lima är en stor stad med en trevlig kuststad som vibe. Det är spännande och livliga, och tjänar stora skaldjur överallt. Walking är den mest praktiska alternativet, men taxi är också ganska pålitlig.

Alix F
Alix FEdinburgh
2017-07-31

Detta är kanske min favoritstad i världen. Do not get me fel - det har sina egenheter och ojämnheter. Men som alla goda städer, det finns liv som frodas i alla kaos. Jag har tillbringat större delen av ett decennium övertyga människor att stanna i Lima för ett par dagar i stället för bara stoppar för en natt på väg till Cusco. Det finns fantastiska parker, fascinerande historiska platser och museer, och nu en världsklass restaurang scen som lockar människor från hela världen. Lima utvecklas med blixtens hastighet, och varje gång jag går tillbaka finns det alltid något nytt och spännande att se.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 585 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Lima är oktober, med ett genomsnitt på 672 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 647 SEK per natt. Det är 4 % högre än det genomsnittliga priset 621 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Lima är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 21,7 °C/71,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 27,7 °C/81,9 °F. Den kallaste månaden är september, med en genomsnittstemperatur på 15,2 °C/59,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Lima är Lima (LIM) (10,30 km).

Planera en resa till Peru