Midelt

27 okt. 201928 okt. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Midelt inkluderar Hotel Palace Zaida, Hotel Resturant Arij och Atlas Room baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Midelt genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Midelt

från 225 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juli, med ett genomsnitt på 325 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Midelt är augusti, med ett genomsnitt på 525 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i oktober förra året var 425 SEK per natt. Det är 1 % högre än det genomsnittliga priset 418 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Midelt är den förväntade genomsnittstemperaturen i oktober 15,9 °C/60,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 33,5 °C/92,3 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 1,1 °C/34,0 °F.

Planera en resa till Marocko