Manila

22 nov. 201923 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Manila inkluderar Pearl Lane Hotel, Paragon Tower Hotel Manila och Go Hotels Ermita baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Manila genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Manila

från 400 SEK
från 824 SEK
från 3 359 SEK

Vad säger resenärer om Manila?

9,8
Nattuggla
9,6
Matälskare
9,2
Äventyrsresenärer
8,0
Familjeresenärer
7,8
Historieälskare
Medlemmars omdömen (367)
Waldo  Smyth
Waldo Smyth
2019-04-18

Var förberedd för ett angrepp på sinnena. Hög, smutsig, förorenad luft och mycket fattigdom. Hemlösa barn, familjer och gravida kvinnor som bor under broar. Glöm inte att besöka Smokey Mountain - riktiga människor som bor på en sopor, så söt.

Daniel Mason-D'Croz
Daniel Mason-D'CrozBrisbane
2016-05-30

Vibrerande, hektiska, energisk, och kaotisk är några av de ord som kommer att tänka när beskriver denna unga och snabbt växande stad. Massor av enorma varuhus om det är din grej. Det finns också lugnare historiska stadskärnan i Intramuros, som är definitivt värt att checka ut.

Justin Rimon
Justin RimonGreater Los Angeles
2016-01-13

Manila är den största storstad i Filippinerna och är ganska urbana äventyr tid som det är fortfarande en blomstrande land i tredje världen där skillnaden mellan rika och fattiga dominerar som lämpar sig för en varierande mängd upplevelser. Jag har rest till Manila otaliga gånger genom min barndom, tonår, och vuxenlivet och jag kan helhjärtat säga bästa med detta land är människorna. De är så inbjudande, omfamna, hjälpsam, och de absolut älskar sin sång och dans. De är också en av de mest flytande talar engelska länder så inga bekymmer hit om du råkar tala engelska. Matkulturen här är av denna värld med en oändlig mängd matställen på gatorna, i varuhus, komplex utomhus och i slumpmässig vinklar och vrår. Det är en foodie överbelastning 24/7 som filippiner är besatta om sitt ätande. Nattlivet blomstrar med massor av barer, lounger och stora vegas stil nattklubbar för alla smaker av lokala och resande. Var försiktig med de lady pojkar eller transor som landet är acceptabel mot dem och vissa kan verkligen lura dig. Njuta av levande musik medan du äter är normen här som jag kan definitivt vänja alltför. Den amerikanska dollar (USD) ger dig en så stor valuta för pengarna här. Till exempel för $ 20, kan du äta som en kung eller drottning och för $ 6 du kan få en fantastisk timme lång massage. Shopping här är också en stjäla som du kan köpa massor av snygga kläder för mycket billigare här än i staterna, eftersom Filippinerna är baserat i Sydostasien. Några av mina favorit områden att umgås och äta är: Fort, Greenbelt i Makati, Capitol Commons (familjevänliga), The Palace och Metro Walk. Många av lokalbefolkningen tenderar att umgås i den massiva varuhus på grund av fuktigt väder och föroreningar. Varuhus här ute sätta USA egenskaper till skam. Gallerior ut här kan variera från 3-7 våningar hög och är även 1 eller 2 miles lång, där man inte ens kan se slutet.

Paul Khan
Paul KhanDeBary
2014-08-21

Detta är Asien, kaos, men bra att festa och äta för billig, $ 100 varar hela dagen

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 400 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Manila är juli, med ett genomsnitt på 450 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 400 SEK per natt. Det är 4 % lägre än det genomsnittliga priset 419 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Manila är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 27,1 °C/80,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis april med en genomsnittstemperatur på 34,7 °C/94,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 21,2 °C/70,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Manila är Ninoy Aquino International (MNL) (10,61 km).

Planera en resa till Filippinerna