Puerto Plata

4 mars 20205 mars 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Puerto Plata inkluderar Grand Laguna Beach, Iberostar Costa Dorada och Be Live Collection Marien - All Inclusive baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Puerto Plata genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Puerto Plata

från 589 SEK
från 1 203 SEK
från 1 247 SEK

Vad säger resenärer om Puerto Plata?

9,8
Friluftsmänniskor
9,7
Familjeresenärer
9,6
Äventyrsresenärer
7,3
Backpackers
6,6
Hälsa
Medlemmars omdömen (37)
Nally
NallyNew York City
2017-01-06

På grund av den fruktansvärda resort jag stannade på, har jag inte mycket förtjust minnen av Puerto Plata. Överbelastade centrum är omgiven av gated orter och samhällen. Jag kommer inte tillbaka.

Andy Jackson
Andy JacksonLondon
2017-01-06

Detta är staden - mer som en stad, där du kommer om du bor på den östra sidan av Dominikanska republiken. Håll utkik efter flygplatsbyggnader, är de som omfattas av palmblad! Alla människor är vänligt men alltför dålig.

Lynn Rafuse Goodwin
Lynn Rafuse GoodwinBedford
2017-01-06

Underbart väder, härlig utväg, stor personal, bra ställe att träffa nya människor som är roligt och vänliga

Spyros Vazdekis Hernandez
Spyros Vazdekis Hernandez
2017-01-06

Med stor glädje vill jag vara den första personen writting en översyn om Puerto Plata i gogobot.com. Platsen och staden jag har bott och arbetat under de senaste åren, att bli en person som verkligen kan ge råd och rekommendationer om du planerar att resa till denna stad. Tveka inte att kontakta mig när som helst om du söker information om saker att göra och platser att Visir i Puerto Plata och de närliggande områdena.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 557 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Puerto Plata är november, med ett genomsnitt på 1 241 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari förra året var 759 SEK per natt. Det är 15 % lägre än det genomsnittliga priset 878 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Puerto Plata är den förväntade genomsnittstemperaturen i februari 24,0 °C/75,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 33,6 °C/92,5 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 18,8 °C/65,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Puerto Plata är Puerto Plata (POP) (12,52 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Santiago (34,68 km)

Planera en resa till Dominikanska republiken