Santa Cruz de la Sierra

15 apr. 202016 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Santa Cruz de la Sierra inkluderar Hotel Lido, La Quinta Hotel och Hotel California baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Santa Cruz de la Sierra genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Santa Cruz de la Sierra

från 462 SEK
från 499 SEK
från 874 SEK

Vad säger resenärer om Santa Cruz de la Sierra?

9,8
Backpackers
9,7
Historieälskare
8,6
Hälsa
8,5
Äventyrsresenärer
7,4
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (23)
Max Hodge
Max HodgeLondon
2015-07-07

Bolivias största stad ofta förbises i de flesta människors resvägar, men har mycket att erbjuda för dem som gör resan. Den saknar stjärnan kvalitet som andra platser i Bolivia erbjudande och inte har många attraktioner att notera, men har mer än tillräckligt till sitt förfogande för att ens upprätthålla den mest nervös av resenärer för ett par dagar. Dess livliga centrum värd massor av liveband, internationella restauranger och en blomstrande part scen på natten, vilket gör helger en bra tid i veckan för att utforska staden.

Erick Bonilla
Erick BonillaBarva
2017-01-06

Linda stad, nyfiket organiseras av koncentriska ringar som kommer att vara de viktigaste vägar

Jin Yoo-Kim
Jin Yoo-KimGreater Los Angeles
2012-12-05

Santa Cruz, Bolivia en stad rik på kultur, vackra landskap och underbara människor. Nattlivet händer, konstscenen är levande, den kulinariska världen blommande, och det finns så många platser men ändå orörd av människan ... ja, nästan.

Daniel Mason-D'Croz
Daniel Mason-D'CrozBrisbane
2017-01-06

Som turistorterna i Bolivia går, inte Santa Cruz inte har så mycket att erbjuda som La Paz eller Sucre. Det är en relativt ung stad med en sömnig känsla. Ändå på natten saker kan få kul med flera bra alternativ för att gå ut på natten. Njuta av en av de flera utmärkta hotell under dagen och fest på natten är ett bra sätt att avsluta din resa till Bolivia.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 431 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Santa Cruz de la Sierra är januari, med ett genomsnitt på 603 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 456 SEK per natt. Det är 6 % lägre än det genomsnittliga priset 485 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Santa Cruz de la Sierra är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 24,6 °C/76,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 31,2 °C/88,2 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 15,9 °C/60,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Santa Cruz de la Sierra är Santa Cruz El Trompillo (SRZ) (1,38 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Santa Cruz Viru Viru (17,58 km)

Planera en resa till Bolivia