San Carlos de Bariloche

20 jan. 201921 jan. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i San Carlos de Bariloche inkluderar Hotel Cristal, Villa Huinid Lodge och Villa Huinid Hotel Bustillo baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i San Carlos de Bariloche genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i San Carlos de Bariloche

från 425 SEK
från 1 641 SEK

Vad säger resenärer om San Carlos de Bariloche?

9,8
Friluftsmänniskor
8,3
Backpackers
8,2
Familjeresenärer
7,5
Äventyrsresenärer
7,5
Matälskare
Medlemmars omdömen (55)
Liza Prado
Liza PradoDenver
2017-01-06

Om du är i Bariloche, överväga Lake Crossing Tour till den chilenska Lake District, en spektakulär region prickade med smaragdfärgade sjöar och snötäckta vulkaner - det finns olika turer i regionen samt en bra skidort. Resan är en one-of-a-kind båt och buss resa som tar dig från Bariloche, Argentina till Puerto Montt / Puerto Varas, Chile. Resan korsar Anderna via flera isolerade vägar och vackra sjöar. Vyerna är häpnadsväckande. Researrangörer i båda ändarna erbjuder resan.

Gadi Lahav
Gadi LahavTel Aviv
2013-03-30

trevlig stad, men så småningom tråkigt. Om du kommer från Bolivia och Peru, du njuta av bra faciliteter, men om du startar din resa här, är det lite som spännande. Du kan äta gott och resa runt 7 sjöar (siete lagos) vilket är en stor väg

Nomadic by Nature
Nomadic by NatureNairobi
2017-02-07

En liten stad som verkar ha en hel del pengar. Drivs av turister för vinterskidsäsongen och sommaren vandrare, de säljer upprymdhet och skönhet. Bra mat samt: vildsvin ravioli, hjort, och färsk öring. På sommaren, ta backpacking och fiskeredskap, och använda Bariloche som en lyxig basläger.

Nally
NallyNew York City
2014-06-28

San Carlos de Bariloche är en vacker och avkopplande område att besöka. Det känns som om det finns en liten schweizisk stad i Argentina, med chalet-stil byggnader, choklad butiker i överflöd, och St Bernards som lokala hund val. Med staden med utsikt över sjön Nahuel Huapi och många berg i närområdet, är Bariloche utgångspunkten för så många året runt utomhusaktiviteter. Missa inte köra Circuito Chico eller ta gondolen till toppen av Cerro Otto.

Planera en resa till Argentina