Karta

Flyg till Bora Bora

Informationen är från november 2016.

Hitta billiga flyg till Bora Bora

Letar du efter billiga flyg från Sverige till Bora Bora? Då kan Skyscanner vara till din hjälp! Med vår söktjänst behöver du endast välja din destination och datum så söker vi bland miljontals flyg för att hitta de billigaste alternativen. Titta på vårt sökverktyg Hel Månad för att se vilka dagar du kan flyga billigast på. 

Bästa tiden att boka ett flyg till Bora Bora

När är det bäst tid att boka ett flyg till Bora Bora? Prova vårt verktyg Bästa Tid att Boka för att se hur långt i förväg du bör boka för att få bästa pris. Prova också vår kostnadsfria Prisagent som meddelar dig när priset på ditt flyg är som lägst.

Flygbolag flyger till Bora Bora från Sverige

Det finns inga flygbolag som erbjuder direktflyg från Sverige till Bora Bora. Klicka här för information om vilka flygbolag som flyger till Bora Bora.

Till och från Bora Boras flygplats

Bora Boras flygplats ligger på en egen ö, Motu Mute, norr om huvudön Bora Bora. Transport härifrån sker med båt, en tur på cirka 25 minuter. Flygbolaget Air Tahiti inkluderar båtresan i flygbiljettpriset. På huvudön kan du ta dig fram med hyrbil eller cykel.

Bästa tiden att besöka Bora Bora

Perioden juni-september lockar flest besökare då denna är den tid på året med flest soltimmar och minst regn.

Vädret i Bora Bora

Temperaturen på Bora Bora ligger på mellan 25 och 30 grader året om. Det regnar väldigt mycket mellan november och april.

Se och göra i Bora Bora

Bora Bora är en destination vars ekonomi drivs av turismen. Snorkling och dykning är två populära aktiviteter. Här finns bland annat ett barriärrev, hajar och resterna av en vulkan. Bora Bora är känd för sina lyxiga hotell. Bora Bora lockar många besökare på smekmånadsresa. Matira Beach, en av Bora Boras bästa stränder, ligger på öns sydspetts. På Bora Bora Yacht Club norr om Vaitape kan du njuta av både färsk fisk men också öns finaste solnedgångar.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Bora Bora

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.