Waterloo

7 apr. 20208 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Waterloo inkluderar Villa Giuliana, Holiday Inn Express and Suites och Econo Lodge baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Waterloo genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Waterloo

från 1 067 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 649 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Waterloo är juni, med ett genomsnitt på 1 073 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 886 SEK per natt. Det är 1 % lägre än det genomsnittliga priset 900 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Waterloo är den förväntade genomsnittstemperaturen i mars 2,5 °C/36,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 29,5 °C/85,1 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −11,5 °C/11,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Waterloo är Waterloo (ALO) (8,44 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Charles City (68,06 km)

Planera en resa till USA