Gimpo-si

23 apr. 201924 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Gimpo-si inkluderar Ria Duplex Studio, Gimpo Assem Hotel och Home Motel Goyang baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Gimpo-si genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Gimpo-si

från 356 SEK
från 610 SEK
från 622 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 652 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Gimpo-si är mars, med ett genomsnitt på 1 062 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 749 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Gimpo-si är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 11,9 °C/53,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 29,8 °C/85,6 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −6,9 °C/19,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Gimpo-si är Seoul Gimpo (GMP) (9,41 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Seoul Incheon Int'l (28,46 km)

Planera en resa till Sydkorea