Västerås

23 apr. 201924 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Västerås inkluderar Hotell Eskilstuna, Best Western Ta Inn Hotel och Skultuna Brukshotell baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Västerås genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Västerås

från 1 183 SEK
från 1 020 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 893 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Västerås är april, med ett genomsnitt på 1 087 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 942 SEK per natt. Det är 1 % lägre än det genomsnittliga priset 952 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Västerås är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 5,6 °C/42,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 23,0 °C/73,4 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −4,8 °C/23,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Västerås är Stockholm Västerås (VST) (5,35 km).

Planera en resa till Sverige