Paramaribo

27 okt. 201928 okt. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Paramaribo inkluderar Tran Elite Hotel Apartments, Ramada Paramaribo Princess Hotel och Kekemba Resort Apartments Paramaribo baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Paramaribo genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Paramaribo

från 706 SEK
från 2 031 SEK
från 1 238 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 450 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Paramaribo är augusti, med ett genomsnitt på 625 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i oktober förra året var 463 SEK per natt. Det är 3 % lägre än det genomsnittliga priset 478 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Paramaribo är den förväntade genomsnittstemperaturen i oktober 28,4 °C/83,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis oktober med en genomsnittstemperatur på 33,3 °C/91,9 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 22,3 °C/72,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Paramaribo är Paramaribo Zorg En Hoop (ORG) (2,99 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Paramaribo Zanderij (41,42 km)

Planera en resa till Surinam