Ondangwa

22 apr. 201923 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Ondangwa inkluderar Oshandira Lodge, Villa Graf och Ekamuti town Lodge baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Ondangwa genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Ondangwa

från 314 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 447 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Ondangwa är oktober, med ett genomsnitt på 495 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 459 SEK per natt. Det är 2 % lägre än det genomsnittliga priset 471 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Ondangwa är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 16,9 °C/62,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis oktober med en genomsnittstemperatur på 22,8 °C/73,0 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 6,8 °C/44,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Ondangwa är Ondangwa (OND) (4,70 km).

Planera en resa till Namibia