Chimoio

13 dec. 201914 dec. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Chimoio inkluderar TD Guest House, Hotel Castelo Branco och Residencial Chinfura baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Chimoio genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Chimoio

från 1 036 SEK
från 937 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 674 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Chimoio är augusti, med ett genomsnitt på 1 149 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i december förra året var 1 049 SEK per natt. Det är 6 % högre än det genomsnittliga priset 977 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Chimoio är den förväntade genomsnittstemperaturen i december 20,8 °C/69,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis november med en genomsnittstemperatur på 26,4 °C/79,5 °F. Den kallaste månaden är juni, med en genomsnittstemperatur på 10,9 °C/51,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Chimoio är Chimoio (VPY) (6,67 km).

Planera en resa till Moçambique

I och omkring Chimoio