Chimoio

28 juli 201929 juli 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Chimoio inkluderar Hotel Milpark, Piscina Olimpica de Manica Guesthouse och TD Guest House baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Chimoio genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Chimoio

från 1 185 SEK
från 1 021 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 634 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Chimoio är november, med ett genomsnitt på 1 068 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i juli förra året var 985 SEK per natt. Det är 8 % högre än det genomsnittliga priset 906 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Chimoio är den förväntade genomsnittstemperaturen i juli 16,0 °C/60,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis november med en genomsnittstemperatur på 26,4 °C/79,5 °F. Den kallaste månaden är juni, med en genomsnittstemperatur på 10,9 °C/51,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Chimoio är Chimoio (VPY) (6,67 km).

Planera en resa till Moçambique