Ipoh

5 feb. 20206 feb. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Ipoh inkluderar Merton Hotel Ipoh, 1981 Guest House och THE Haven Resort HOTEL, Ipoh -All Suites- baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Ipoh genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Ipoh

från 332 SEK
från 388 SEK

Vad säger resenärer om Ipoh?

9,8
Matälskare
7,9
Familjeresenärer
7,0
Konst & Designälskare
7,0
Äventyrsresenärer
6,9
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (45)
Leow Cheng Lam
Leow Cheng Lamklang
2015-11-21

Ipoh är också känd som "Mountain stad" för här bergen kan ses varje där du passerade. Ipoh är känd av "böngroddar kyckling" eller lokalbefolkningen kallas "Ghachoi kyckling". Nu många turister från andra statliga Malaysia velat besöka här eller köpte några kex eller Ipoh produkter.

Callie Mavis
Callie MavisDenver
2015-03-29

Jag har haft detta tempel mycket, mer än Batu Caves i KL. Perak Tong har förmodligen många fler steg (450), men det var roligare än Batu Caves eftersom dess steg slingrande och det finns platser att stanna på vägen upp och titta på landskapet. Vi bokade hela Malaysia resa genom Land Travel Mart och vi är tacksamma för de fina tjänster. Några recensioner och foton under "Cave tempel" handlar om Perak Tong och vi tror att detta grotta tempel är den mest tillgängliga från centrum om du inte har en bil.

Anas Abdul Rahim
Anas Abdul Rahim
2013-10-20

en stor tillflyktsort från kl kaotisk surr. med massor av livsmedel att välja från. den bästa kinesiska rätter med mycket. vanggey och nasi ganja inte att glömma. vi har ut alla här. vegas till Hollywood. u name it. med minimal trafikstockningar. du kommer att njuta av din vistelse här definitivt. på natten huvudet ned till gerbang malam anf uptown bercham för en trevlig typ av uptown shoppingupplevelse.

Tom Clark
Tom ClarkBoursins
2012-11-24

Denna plats är fantastisk och för dem som reser till KL, bör du stoppa genom och checka ut. Det finns en vattenland, varma källor, massor o sportaktiviteter. Du kan få tillstånd från militären för att kolla bergen som omger dalen. Det finns en plats som heter Davids Diner som har en fantastisk meny och super kaffe Mint Cheesecake!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 163 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Ipoh är mars, med ett genomsnitt på 526 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 413 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Ipoh är den förväntade genomsnittstemperaturen i januari 27,3 °C/81,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis maj med en genomsnittstemperatur på 32,9 °C/91,2 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 22,9 °C/73,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Ipoh är Ipoh (IPH) (5,35 km).

Planera en resa till Malaysia