Kuwait

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Kuwait inkluderar Kuwait Continental Hotel, Best Western Plus Salmiya och Le Royal Express Sharq baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Kuwait genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Kuwait

från 963 SEK
från 1 251 SEK
från 2 090 SEK

Vad säger resenärer om Kuwait?

9,8
Historieälskare
9,2
Familjeresenärer
7,0
Affärsresenärer
6,8
Friluftsmänniskor
6,7
Hälsa
Medlemmars omdömen (69)
Jarrod Snell
Jarrod SnellNashville
2016-06-24

En kombination av modern pengar och antik historia blandningen för att skapa den unika arkitekturen och kultur i Kuwait City. Trots pengarna och infrastruktur Kuwait kämpar fortfarande för att upprätthålla mycket jordbruk i blixtsnabb hetta torra ökenlandskapet.

Shabu Pappachan
Shabu PappachanCalgary
2016-02-26

Kuwait är huvudstad och största staden i Kuwait. Den har en befolkning på 2,1 miljoner i huvudstadsregionen. Kuwait City är den politiska, kulturella och ekonomiska centrum Kuwait. Kuwait City anses vara en global stad. Kuwait City: s handels- och transportbehov betjänas av Kuwait. Den har stora köpcentret kallas Avenues och 360 ° köpcentret. Den ekonomiska, kulturella och politiska huvudstad Kuwait, Kuwait City ligger vid stranden av Persiska viken, och är en blandning av exklusiva västerländsk hotell, designer köpcentra, traditionell islamisk arkitektur, gatumarknader, och fortfarande krigshärjade byggnader. De målade stål Kuwait Towers är en symbol för staden, och har en utsiktsplattform och restaurang med utsikt över Kuwait. Besök Sadu House att lära sig om beduin kultur och butik för hantverk och fabrics.Kuwait staden huvudstad och största staden i Kuwait. Den har en befolkning på 2,1 miljoner i huvudstadsregionen. Kuwait City är den politiska, kulturella och ekonomiska centrum Kuwait. Kuwait City anses vara en global stad. Kuwait City: s handels- och transportbehov betjänas av Kuwait International Airport, Mina Al-Shuwaik (Shuwaik Port) och Mina Al Ahmadi År 1613 var staden Kuwait bildades dagens Kuwait City. År 1716, Bani Utubs bosatte sig i Kuwait. Vid tidpunkten för ankomsten av Utubs var Kuwait bebos av några fiskare och främst fungerade som en fiske village.In sjuttonhundratalet, bloms Kuwait och blev snabbt den viktigaste kommersiella centrum för transitering av varor mellan Indien, Muscat, Bagdad och Arabia.By mitten av 1700-talet, Kuwait hade redan etablerat sig som den viktigaste handelsvägen från Persiska viken till Aleppo.

Maged Soliman
Maged Soliman
2014-07-10

Kuwait City är ett trevligt ställe att besöka och bo. Den har en hel del bra restauranger och platser som är trevligt att se. En av de mest speciella plats att besöka är Kuwait Towers. Kuwait Tower View är mycket speciell och du kan se alla Kuwait City och nära ställen att det därifrån. Restaurangen på tornet är mycket speciell och rätter är mycket underbart.

Harold
HaroldBrooklyn
2014-07-10

Viken är känd för glitter och glamour och andra länder i regionen börjar konkurrera om turism, har de börjat förlora sin lokala smak genom en blandning av invandring och globaliserade "mallification." Kuwait bryter formen. Detta är inte en plats som lockar många turister eller domstolar dem. Det har också färre ikoniska turister sevärdheter. Resultatet är en Gulf land som har behållit sin kultur. Lite tråkiga och svårare att navigera, är detta platsen att besöka om du vill upptäcka och engagera Gulf arabiska kulturen. Folket var otroligt vänliga under mitt besök. Vi tillbringade en förmögenhet på taxi (mycket bättre att förhandla fram en halv eller hel dag ränta) men arbetet och kostnaden var väl belönas. Höjdpunkten i vårt besök var den gamla souk. De viktigaste sevärdheterna i Kuwait City kan lätt ses på en dag eller två, men jag kunde tillbringa oändlig tid att äta, titta på folk, och tala till lokalbefolkningen och den gamla souk är platsen att göra det.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 1 164 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Kuwait är augusti, med ett genomsnitt på 1 902 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 1 176 SEK per natt. Det är 20 % lägre än det genomsnittliga priset 1 423 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Kuwait är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 20,0 °C/68,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 46,1 °C/115,0 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 8,0 °C/46,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Kuwait är Kuwait (KWI) (11,37 km).

Planera en resa till Kuwait