Jämför och spara på hotell i Kuwait

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Kuwait

Använd vår karta för att hitta hotell nära Kuwait eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i Kuwait. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i Kuwait - jämför billiga hotell i Kuwait

Kuwait är en av de äldsta och mest prövade platserna i världen. Under århundraden har denna kulturvagga lockat beduin-folket från de inre delarna av landet, sökandes efter havsbris och frisk luft. Fortfarande i dag är denna metropol en oas, men numera mer av en kulturell och kulinarisk sort. Här finns utmärkta museum, vackra stränder, livfulla restauranger, stora shoppinggallerier och många fina och bra hotell.

Kuwait City

Centrum av Kuwait är Downtown som i sig kan delas in i fem olika områden- Dasman, Safat, Sharq och Qibla. De flesta sevärdheter finns här som den stora mosken, porten Jahra, frihetstornet och den gröna ön. Här ligger även de flesta restauranger, butiker och hotell. Området är inte så stort och det går bra att vandra omkring på gatorna i gamla Souk och få ett intryck av hur det traditionella livet ser ut i Kuwait. Atmosfären är lika vibrerande som i på en gammal arabisk marknad. Besökare går sällan tomhänta härifrån.

Dasman

Mellan den första och andra ringvägen längs den arabiska gulfgatan ligger området Dasman, som både till utseende och innehåll är ett intressant område i Kuwait. Här hittar du de flesta kända landmärken som Kuwaittornen.

Mirqab

I det här området hittar du olika regeringsbyggnader, bland annat inrikesministeriet. Här ligger även busscentralen på gatan Al-Shuhada, vackra fontäner och fina hotell.

Safat

Det här är hjärtat av Kuwaits kommersiella centrum. Genom området passerar de flesta av de viktigaste vägarna och landets posthuvudkontor finns här.

Sharq

Detta område har en intressant blandning av gamla byggnader och nya kommersiella centrum. Här ligger bland annat hamnen Dhow och den stora moskén. Det är även en populär mötesplats bland lokalbefolkningen.

Qibla

I bankkvarteret Qibla ligger bland annat nationalmuseet och handelskammaren. Här hittar du även många bra restauranger och prisvärda hotell.