Dalian

26 nov. 201927 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Dalian inkluderar Home Inn Dalian Changchun Road North Shidao Street Branch, Greatwall Hotel och Crystal Orange Hotel (Dalian Youhao Square) baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Dalian genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Dalian

från 250 SEK
från 412 SEK
från 774 SEK

Vad säger resenärer om Dalian?

9,8
Matälskare
9,3
Konst & Designälskare
8,4
Affärsresenärer
6,6
Miljöresenärer
6,6
Studenter
Medlemmars omdömen (30)
Frances Nguyen Ha
Frances Nguyen HaSanta Clara
2017-01-06

Jag bodde i Dalian i nästan ett år och tyckte att det var en trevlig plats att leva. Det är renare jämfört med andra städer i Kina, särskilt i Manchuriet. Det är också en attraktiv på grund av alla torg. Dessutom har Dalian en hel del tech nystartade företag, och det är inofficiellt kallas Kinas Silicon Valley.

Mel S Wong
Mel S WongSan Francisco
2017-01-06

Dalian är full av många mycket intressanta historier. från sin långa ockupation av de kejserliga japanska i över 40 år till dess närhet till Ryssland vilket ger detta mycket kinesisk stad en något rysk föll till sin betydelse som en viktig utskeppningshamn. Dalian är full av överraskningar. Hela staden finns det japanska, ryska, traditionell kinesiska och modern västerländsk arkitektur. Denna visuella bedövande inte vara ute ned av många stora torg utspridda över hela staden minne olika viktiga kapitel i staden. Dalian i dag är roligt, moderna och mycket progressiva likt sina många syster städer i Kina.

Steven Grimm
Steven GrimmSan Francisco
2017-01-06

Detta är en av mina favorit städer i Kina. Jag stannade här två gånger för skolan under 2007 och 2009, och besökte med min fru i 2008. Det är en skaplig storlek stad men människorna där verkar inte som rusade eller stressad ut som på platser som Peking och Shanghai, Det är mer av en avslappnad attityd. Massor av grönska och väl utformade offentliga utrymmen tack vare Bo Xilais försköning initiativet när han var borgmästare. Luftkvaliteten är bättre än i en hel del i Kina, och vädret är behagligt under sommaren och hösten. Det bär fortfarande synliga inflytande från sitt förflutna som både japanska och en rysk hamnstad, och dess plats innebär att det finns en aktiv koreanska gemenskap och massor av god koreansk mat. Den lokala dialekten är ganska nära till standard mandarin. Nackdelar? Dess historia är ganska nyligen och mestadels kretsar kring sjöfart; om du tillbringade ett par veckor gör intensiv sightseeing skulle du enkelt uttömma alla turistattraktioner. Det är inte en stor kulturellt centrum; det är stort nog att det finns en stadig ström av saker händer, men inte den enorma kulturella smörgåsbord av större städer. Den (engelsktalande) expat gemenskap är ganska liten. För den delen, är engelska inte talas bland lokalbefolkningen. Detta är ett plus om du plockar det som en plats att gå lära sig kinesiska, mindre så om du är en utländsk turist. Men om du talar vissa Mandarin och är mer intresserade av att umgås i en avslappnad atmosfär än i sightseeing eller ett intensivt nattliv, det är ett bra val.

Shi Bina
Shi Bina
2015-07-04

Väntar på dig

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 487 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Dalian är september, med ett genomsnitt på 4 933 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 475 SEK per natt. Det är 131 % lägre än det genomsnittliga priset 1 098 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Dalian är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 5,6 °C/42,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 28,8 °C/83,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −7,8 °C/18,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Dalian är Dalian (DLC) (8,10 km).

Planera en resa till Kina