Bole

27 sep. 201928 sep. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Bole inkluderar Taohuayuan Hotel, Donggang Hotel och Hongfeng Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Bole genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Bole

från 121 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 194 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Bole är juli, med ett genomsnitt på 412 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i september förra året var 218 SEK per natt. Det är 12 % lägre än det genomsnittliga priset 245 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Bole är den förväntade genomsnittstemperaturen i september 15,0 °C/59,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 24,2 °C/75,6 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −11,5 °C/11,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Bole är Bole Alashankou (BPL) (10,56 km).

Planera en resa till Kina