Kitale

22 nov. 201923 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Kitale inkluderar Swan Hotel, Mount Elgon Guest House och Muremba Retreat Kitale baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Kitale genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Kitale

från 918 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 312 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Kitale är mars, med ett genomsnitt på 574 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 400 SEK per natt. Det är 1 % högre än det genomsnittliga priset 396 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Kitale är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 18,7 °C/65,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 28,3 °C/82,9 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 11,4 °C/52,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Kitale är Kitale (KTL) (2,01 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Eldoret (73,21 km)

Planera en resa till Kenya