Lloydminster

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Lloydminster inkluderar Trailside Inn, Superlodge Motel och 1322 , 47 Avenue close, Lloyd Minster baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Lloydminster genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Lloydminster

från 363 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 663 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Lloydminster är oktober, med ett genomsnitt på 751 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 676 SEK per natt. Det är 5 % lägre än det genomsnittliga priset 712 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Lloydminster är den förväntade genomsnittstemperaturen i november −6,8 °C/19,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juni med en genomsnittstemperatur på 44,2 °C/111,6 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −18,6 °C/−1,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Lloydminster är Lloydminster (YLL) (2,48 km).

Planera en resa till Kanada