Selfoss

20 jan. 201921 jan. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Selfoss inkluderar Downtown Selfoss - perfectly located apartment, Heidarvegur 11 apartment och Easy Iceland Apartments baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Selfoss genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Selfoss?

9,8
Friluftsmänniskor
9,6
Äventyrsresenärer
8,8
Backpackers
6,9
Studenter
5,9
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (13)
Becky Mahan
Becky MahanSan Diego
2015-05-19

Selfoss är lite av en rolig sak för mig - vi stannade här så många gånger på vår sydkusten äventyr i Island som jag känner att jag skulle leva här. Det är en liten stad med inte mycket att erbjuda förutom en 24/7 tunnelbana och KFC, men det finns också en liten turist info centre och livsmedelsmarknaderna om du är på en camping utflykt (som vi var.) Uppenbarligen finns det vattenfall runt här som väl, men jag vet ingenting om dem - bara mat alternativ!

Lauren Baker
Lauren BakerBedford
2015-03-18

Fantastiska vattenfall, omgiven av berg som sträcker sig i färg från svart till blått till lila! Var noga med att besöka på en solig dag för att njuta av den fulla effekten!

Samuel Saidel-Goley
Samuel Saidel-GoleyBedford
2015-03-09

Denna vackra vattenfall på sydkusten är ett bra ställe att stanna på vägen till större och ännu mer imponerande Skogafoss faller.

Ludovic
LudovicHaag
2013-06-16

En mycket trevlig vattenfall. Lite långt bort från Reykjavik, men om du besöker Island du inte vill bo i Reykjavik ändå.

Planera en resa till Island