Rotterdam

25 feb. 202026 feb. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Rotterdam inkluderar ART Hotel Rotterdam, Bastion Hotel Rotterdam Alexander och Nhow Rotterdam baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Rotterdam genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Rotterdam

från 770 SEK
från 985 SEK
från 1 439 SEK

Vad säger resenärer om Rotterdam?

9,8
Konst & Designälskare
7,6
Studenter
6,9
Historieälskare
6,7
Familjeresenärer
6,6
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (93)
Rene van Dijk
Rene van DijkRotterdam
2016-07-08

Bra mat till Azura, asiatiska köket. Stor atmosfär och mat som du kommer att minnas.

Peter Koghee
Peter KogheeAmsterdam
2016-03-06

Rotterdam Rotterdam blitz var flygbombningarna i Rotterdam av Luftwaffe den tyska flygvapnet den 14 maj 1940. Syftet var att stödja de tyska trupperna och bryta den holländska motståndet. Bombardemanget förstörde nästan hela stadens historiska centrum och dödade nästan 900 personer och göra 85000 andra hemlösa. Kanske en konstig början av en beskrivning om staden Rotterdam. Men det är nödvändigt att förstå varför det är den mest moderna staden i Nederländerna när det gäller arkitektur. Helt enkelt därför att de var tvungna att bygga upp staden igen på grund av bombardemang av 1940. Staden Rotterdam är också känd för Erasmus University, vid floden, livlig kultur levande och dess maritima arv. En varierad arkitektoniska landskap inklusive skyskrapor, som är en ovanlig syn i andra holländska städer. Rotterdams hamn är den största godshamn i Europa och den 10: e största i världen. Lyckligtvis ett antal områden undgår beskjutningen. Delfshaven (Deft Hamn) är en sådan stadsdel som du absolut måste besöka i Rotterdam.

viajeglobal
viajeglobalFlorianópolis
2017-01-06

Stor stad, gick tillbaka i år och hade chansen att gå runt detta city.Their nya saluhall (Markt Hall) it `en av de bästa arkitekturbyggnader` ve sett i mitt liv. Ta en dag från Amsterdam och besöka denna stad.

Edgar Gerik
Edgar GerikColonia Tovar
2015-04-09

Rotterdam är en stad i södra Holland, Nederländerna, som ligger geografiskt inom Rhen-Maas-Schelde floddelta på Nordsjön. Dess historia går tillbaka till 1270 då en fördämning byggdes i Rotte floden och folk bosatte runt den för säkerheten. I 1340 Rotterdam beviljades stadsrättigheter av räkningen av Holland och växte långsamt till en stor logistisk och ekonomiska centrum.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 1 060 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Rotterdam är juli, med ett genomsnitt på 1 237 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari förra året var 1 136 SEK per natt. Det är 1 % lägre än det genomsnittliga priset 1 148 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Rotterdam är den förväntade genomsnittstemperaturen i februari 4,7 °C/40,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 22,5 °C/72,5 °F. Den kallaste månaden är december, med en genomsnittstemperatur på 1,4 °C/34,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Rotterdam är Rotterdam (RTM) (4,58 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Amsterdam Schiphol (46,97 km)

Planera en resa till Holland