Fredrikshamn

22 apr. 201923 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Fredrikshamn inkluderar Scandinavian Sun Apartments, Studio Apartment in Kotka, Puistotie 38 och Lake Apartment baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Fredrikshamn genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är april, med ett genomsnitt på 943 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Fredrikshamn är juli, med ett genomsnitt på 1 233 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 1 124 SEK per natt. Det är 3 % högre än det genomsnittliga priset 1 089 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Fredrikshamn är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 2,9 °C/37,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 20,9 °C/69,6 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −7,7 °C/18,1 °F.

Planera en resa till Finland