Virac

29 nov. 201930 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Virac inkluderar Puraran Surf Beach Resort, Marem Pension House och Majestic Puraran Beach Resort baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Virac genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 249 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Virac är juli, med ett genomsnitt på 324 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 311 SEK per natt. Det är 10 % högre än det genomsnittliga priset 279 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Virac är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 26,9 °C/80,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis maj med en genomsnittstemperatur på 32,0 °C/89,6 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 22,6 °C/72,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Virac är Virac (VRC) (3,37 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Legaspi (71,81 km)

Planera en resa till Filippinerna