Quito

28 nov. 201929 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Quito inkluderar Hosteria San Carlos Tababela, Ikala Quito Hotel och Embassy Quito baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Quito genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Quito

från 492 SEK
från 648 SEK
från 1 290 SEK

Vad säger resenärer om Quito?

9,8
Historieälskare
9,2
Äventyrsresenärer
7,5
Friluftsmänniskor
7,5
Backpackers
6,9
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (78)
Fernanda Krassuski
Fernanda KrassuskiCuritiba
2016-01-30

Quito är i mitten av en vulkan korridor, vilket gör varje plats i staden en vacker syn. Colonial Quito är mysiga och väl underhållna, och du kan hitta bra lokal mat där, liksom massor av kulturella och historiska platser att njuta av en lokal utekväll. Det finns ett stort trafikproblem under rusningstid, som förväntat i någon huvudstad Sydamerika. Även Ecuadorians anser att landet ganska osäker, jag personligen aldrig känt i fara när du använder kollektivtrafik och förarhytter under dagen. På natten, skulle gatorna tomma och så kan det vara lite farligt. Levnadskostnaderna är ganska låg, även om de använder U $ dollar som valuta. Något runt U $ 800 / månad för en enskild person och inte ens U $ 1000 för ett par skulle enought att betala räkningarna och få lite kul tid, med hjälp av kollektivtrafik. Taxi är billigt.

Mudit Gurjar
Mudit GurjarAnaheim
2016-01-08

En gång vackra staden nu bara en skugga av sitt forna jag, har Quito blivit stor och trångt och kan få irriterande att resa runt om i kläm. Men det är värt att besöka en gång, om bara att skymta på den magnifika spanska kyrkor och färgstarka vägar i en latinsk europeisk stil.

Fernando Montenegro Torres
Fernando Montenegro TorresWashington
2015-01-06

Ett paradis för arkitekter, historia buffs och de som vill utforska 16, 17, 18-talet konst och arkitektur.

Barbara Kossy
Barbara KossyMoss Beach
2014-07-31

Jag var bara där ett par nätter före och efter en Galápagos resa, men jag fick gå runt i staden, och den mat som vi hade, särskilt jätte majs, var stor.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är april, med ett genomsnitt på 386 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Quito är juni, med ett genomsnitt på 648 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 524 SEK per natt. Det är 8 % högre än det genomsnittliga priset 479 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Quito är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 14,5 °C/58,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis september med en genomsnittstemperatur på 20,3 °C/68,5 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 9,1 °C/48,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Quito är Quito (UIO) (9,94 km).

Planera en resa till Ecuador