La Romana

21 nov. 201922 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i La Romana inkluderar Casa de Campo Resort & Villas, Catalonia Royal La Romana Adults Only - All Inclusive och Be Live Collection Canoa - All Inclusive baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i La Romana genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i La Romana

från 612 SEK
från 24 956 SEK
från 2 049 SEK

Vad säger resenärer om La Romana?

9,8
Äventyrsresenärer
9,0
Familjeresenärer
8,7
Lyxresenärer
7,5
Nattuggla
7,5
Konst & Designälskare
Medlemmars omdömen (11)
Steve Baumgartner
Steve BaumgartnerRochester
2016-01-17

Detta var ett stopp på vår kryssning, och vi gjorde en utflykt utanför La Romana, men vi gjorde en kort drive-thru av staden samt.

Alexa Esperanza
Alexa EsperanzaPrinceton
2015-09-15

La Romana är min favorit stad som jag har varit i Dominikanska republiken. Den har stora hotell, vackra stränder och bra mat!

Dana Rebmann
Dana RebmannSanta Rosa
2014-10-14

Det är inte en vandrande vänlig hamn, men billig taxi gör att se La Romana ganska lätt. Priserna är inställd, så när du gå till taxistationen vid kryssningsterminalen, kan du kompis med andra kryssare och spara lite pengar. När kryssningsfartyg är i stan, vänder City Plaza i en färgstark marknad av souvenirer, smycken och hantverk. Bara om alla priser är förhandlingsbara. En extra perk, är marknaden bara en fem minuters eller så bilresa från kryssningsfartyg piren. Oavsett din destination, kan du ofta göra arrangemang med föraren att komma hämta dig på en bestämd tid. Vår artig cabbie fann en plats i skuggan och väntade nära staden plaza medan vi vandrade. Besökssockerrörsfält kan också vara en rolig familjeaktivitet. Om du får möjlighet att smaka färska sockerrör, inte säga nej.

Nafeeza Amanda
Nafeeza Amandajamaica
2014-03-02

La Romana, Dominikanska Republic- en dold pärla på den sydöstra kusten de la Republica dominicana som håller själen levande med sin färgstarka djurliv, pallen smakrik med sin obegränsade sancocho och din torr hud från Dominikanska solen släcktes med dess Karibiska vattnen. Gå och njut av ett par glas om cubalibres (Brugal och Coca-Cola) och glöm inte att sköt några Mamajuana !!!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 650 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i La Romana är september, med ett genomsnitt på 10 247 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 500 SEK per natt. Det är 676 % lägre än det genomsnittliga priset 3 881 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I La Romana är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 24,0 °C/75,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 28,9 °C/84,0 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 17,6 °C/63,7 °F.
Närmaste flygplatsen för La Romana är La Romana (LRM) (6,87 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Punta Cana (63,70 km) Santo Domingo Las Americas (73,76 km)

Planera en resa till Dominikanska republiken