Glenorchy

26 mars 201927 mars 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Glenorchy inkluderar The Lodges, Queenstown Holiday Park & Motels Creeksyde och Cranbury Court Apartments baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Glenorchy genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Glenorchy?

9,8
Friluftsmänniskor
9,8
Äventyrsresenärer
9,8
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (7)
Pippa Vague
Pippa VagueWellington
2015-08-15

Glenorchy är en kort 45 minuters bilresa från Queenstown och ger en underbar dag resa (om du kan mycket väl besluta att stanna en natt eller två). Liksom Queens dess byggt runt sjön Wakatipu och omgiven av skog - men det är mycket mindre turistiska, lite billigare och bara övergripande mer av en autentisk Nya Zeeland erfarenhet. Det finns ridning, fallskärmshoppning, vandring, forsränning och bara om allt annat du kan tänka dig att göra.

Scott Kennedy
Scott Kennedy
2017-01-06

Glenorchy är ca 50km på vägen från Queenstown och är en halv värld bort. Där QT är upptagen och livliga GY är en tyst tillflykt från den snabba livet. Fantastiska omgivningar och hisnande utsikt över bergen.

Brent Saunders
Brent Saunders
2013-09-03

Glenorchy är en underbar liten stad i Nya Zeeland. Sitter här på kvällarna titta på solen försvinner över spetsarna på bergen är bara vacker. Personalen vid det lilla caféet är mycket vänliga och inbjudande och maten är ganska läckra också. Jag rekommenderar en resa ut om bara för en eftermiddag. Du kommer inte ångra det.

Michael Clark
Michael ClarkQueenstown
2017-01-06

För någon att säga att det finns inte mycket att här. De kan inte vara ute dörren människor. Detta är en snabb lista från toppen av mitt huvud. -Den Dart Jet och Funyaks upp Dart floden. -Walking Spår - Rees, Dart, Routeburn, The Caples styrelsen promenad runt våtmarker, sjö Sylan gå. - Fiske - flugfiske och spinnfiske, något område där det finns bäckar och floder överallt. -Jet Segling och vindsurfing, var världen vindsurfing rekord för hastighet hålls här ett tag. Ridning. - Två huvud stall. Deer stalking, i nationalparken och på privat egendom om du har behörighet. - Sky diving - Nzone Du kommer hit för att komma bort från mobiltelefoner datorer och komma i kontakt med naturen, ladda batterierna och återuppväcka sulan. Glenorchy är himlen för vissa.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 1 035 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Glenorchy är februari, med ett genomsnitt på 2 971 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 1 279 SEK per natt. Det är 11 % lägre än det genomsnittliga priset 1 427 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Nya Zeeland