Dunedin

23 apr. 201924 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Dunedin inkluderar Scenic Hotel Dunedin City, Mercure Dunedin Leisure Lodge och The Brothers Boutique Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Dunedin genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Dunedin

från 893 SEK
från 1 087 SEK
från 1 388 SEK

Vad säger resenärer om Dunedin?

9,8
Familjeresenärer
8,4
Historieälskare
6,7
Studenter
6,6
Friluftsmänniskor
6,6
Backpackers
Medlemmars omdömen (25)
Juno Kim
Juno KimAnchorage
2013-04-23

Dunedin var en av mina favorit destinationer i South Island på grund av Cadbury chokladfabrik! Turnén var fantastisk. Som en universitetsstad, erbjuder staden kulturella läckerheter; högkvalitativa lokala hantverk, konst, smycken och mode butiker. Inte bara konst och historia, är Dunedin en utmärkt plats att njuta av vilda djur och vackra stränder på östkusten. Ett antal utomhusaktiviteter såsom surfing, kryssningar, golf, fiske och montera-cykling, är Dunedin också en av de bästa destinationerna för chic resenärer.

Geri Hamilton
Geri HamiltonHastings
2012-10-28

: Pved folket och som uppfyller de unga människor som är på den stora OE roligt

Rachel Patterson
Rachel PattersonArlington County
2017-01-06

Jag studerade vid Otago University för en termin, så jag bodde i Dunedin 5 månader. Det är en fantastisk plats att bo eller besök. Arkitekturen är trevligt och det finns en hel del naturlig skönhet i närheten på Otago halvön. Det finns en slags dyster och vädret är mycket föränderlig, men jag älskar det ändå.

Vanessa Watson
Vanessa WatsonWhangarei
2017-01-06

Arbetade nere i tre veckor. Vad jag såg runt Dunedin var vacker. Älskar allt av historia och det fanns högar att beundra.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juli, med ett genomsnitt på 845 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Dunedin är mars, med ett genomsnitt på 978 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 906 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Dunedin är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 11,9 °C/53,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 17,4 °C/63,3 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 5,5 °C/41,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Dunedin är Dunedin (DUD) (23,99 km).

Planera en resa till Nya Zeeland