Wanaka

17 jan. 201918 jan. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Wanaka inkluderar Linga Longa, Suite 51 och Release Wanaka - Infinity Drive baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Wanaka genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Wanaka

från 688 SEK

Vad säger resenärer om Wanaka?

9,8
Äventyrsresenärer
8,4
Friluftsmänniskor
5,8
Miljöresenärer
Medlemmars omdömen (22)
Stephen Hubbard
Stephen HubbardSydney
2015-07-19

Vackra pittoreska Sjöstaden. Fantastisk bas för skidåkning på både Cardrona och Treble Cone skidorter. Mycket trevlig plats med god mat och barer.

Scott Kennedy
Scott Kennedy
2017-01-06

Detta medelstor stad på Sydön i Nya Zeeland är vykort perfekt. Belägen på en sjö med snöklädda toppar som omger det är den perfekta hoppa ut punkt för berg äventyr som vandring, camping och skidåkning.

Rachel Patterson
Rachel PattersonArlington County
2012-12-24

Wanaka är en helt underbar stad vid en sjö, omgiven av berg. Jag älskade det här och kunde stannat länge.

Jessica Shimek
Jessica ShimekMinneapolis
2017-01-06

ahhh .... så bra minnen ~ !! Stannade här med två vänner som hade ett arbetstillstånd. Bra att gå wakeboard på sjön ... se till att du har en våtdräkt! :)

Planera en resa till Nya Zeeland