Queenstown

17 dec. 201818 dec. 2018

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Queenstown inkluderar Hulbert House, The Spire Hotel och The Dairy Private Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Queenstown genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Queenstown?

9,8
Äventyrsresenärer
9,3
Friluftsmänniskor
7,1
Backpackers
6,4
Familjeresenärer
6,3
Miljöresenärer
Medlemmars omdömen (104)
Thanh Ty
Thanh TySalt Lake City
2017-06-11

Queenstown är så söt med sitt läge vid en kristall blå Wakapitu sjön. Strosa centrum, sjö sidor och gondolbanan är en oförglömlig memoriesz

Edith Kamenetsky
Edith KamenetskyReno
2016-04-01

Denna stad har en vänlig och energisk vibe. Det finns massor av aktiviteter för den äventyrslystne. De som söker en lugnare dag kan hitta massor att göra också. Queenstown är också full av bra ställen att äta.

Stephen Hubbard
Stephen HubbardSydney
2014-11-27

Queenstown är en riktigt sympatisk stad i en vacker miljö på kanten av sjön med bra restauranger, snabbmat, friluftsbutiker utrustning, klädaffärer och vara omgiven av stora vingårdar de har gott vin.

Tom Beare
Tom BeareLondon
2013-12-29

Stor plats, så mycket att göra att du kunde vara här veckor och bara göra en fjärdedel av det!

Planera en resa till Nya Zeeland