Karta

 Split Flygplats

Ska du flyga till eller från Split eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Split flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Split eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Split så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Split flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Split.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Split.

Flygplatser i närheten av Split:

 Vem flyger till Split

 Kontakinformation

Split Flygplats

Adress:
PO Box 2,
Cesta dr F Tudjmana 96,
21120 Split,
CROATIA

Telefon:+385 (0)21 203555
Fax:+385 (0)21 203413

Webbplats:

Ägare:
Split Airport Ltd.

 Info om platsen

Longitud:16° 17' 57'' E
Latitud:43° 32' 16'' N
IATA-kod:SPU
ICAO-kod:LDSP

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.