Hot Water Beach

23 apr. 201924 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Hot Water Beach inkluderar Cathedral cove and Sunrise, Endeavour Cottage och Mercury Orchard baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Hot Water Beach genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Hot Water Beach

från 525 SEK
från 507 SEK
från 1 008 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 700 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Hot Water Beach är oktober, med ett genomsnitt på 1 799 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 1 232 SEK per natt. Det är 3 % högre än det genomsnittliga priset 1 189 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Hot Water Beach är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 15,8 °C/60,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 23,6 °C/74,5 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 7,2 °C/45,0 °F.

Planera en resa till Nya Zeeland