Rotorua

25 mars 201926 mars 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Rotorua inkluderar Rotorua Thermal Holiday Park, Best Western Braeside Rotorua och Astray Motel & Backpackers Rotorua baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Rotorua genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Rotorua

från 999 SEK
från 1 097 SEK
från 3 352 SEK

Vad säger resenärer om Rotorua?

9,8
Friluftsmänniskor
8,6
Äventyrsresenärer
7,1
Familjeresenärer
7,1
Historieälskare
7,1
Backpackers
Medlemmars omdömen (49)
Scott Kennedy
Scott Kennedy
2017-01-06

Rotorua centrum för Maori kultur i Nya Zeeland. Om du är ute efter att fördjupa dig i djupet av denna fascinerande kultur stopp i Rotorua är det bästa stället att börja. Medan du är där glöm inte att kolla in de termiska underverk och gå för en mountain bike ride - båda är top notch.

Jenna K
Jenna KNew York City
2017-01-14

Otroligt varma källor, gejsrar och kultur! Det finns många turer som tar dig här på en dag resa om du kommer från Auckland - Jag använde http://www.greatsights.co.nz/ och hade en stor upplevelse!

Janie Jennings
Janie JenningsRotorua
2017-01-16

vackra plats människor ord kan beskriva men vad bättre sätt att uppleva allt än att vara här

Donna Hunter- Nepia
Donna Hunter- NepiaPerth
2017-01-06

Född och uppvuxen i Rotorua, en av NZ viktigaste kulturella städer ... vacker en dag Perfekt nästa ....

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är augusti, med ett genomsnitt på 760 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Rotorua är december, med ett genomsnitt på 1 152 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 882 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Nya Zeeland