Taupo

23 apr. 201924 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Taupo inkluderar Berkenhoff Lodge, Taupo Urban Retreat och Rainbow Lodge Backpackers baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Taupo genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Taupo

från 881 SEK
från 942 SEK
från 2 209 SEK

Vad säger resenärer om Taupo?

9,8
Miljöresenärer
9,8
Friluftsmänniskor
9,8
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (12)
Nally
NallyNew York City
2017-01-06

Taupo, beläget i centrum av Nya Zeelands Nordön, är utgångspunkten för många utomhusaktiviteter i området. Lake Taupo har vattensporter i överflöd, plus öringfiske och Maori ristningarna. Tongariro National Park - med sin berömda en dagars vandring, Tongariro Crossing - är en kort bilresa bort.

Kyreena Hay
Kyreena HayHamilton
2017-01-06

Nya Zeeland är en låg befolkat land, och Taupo är ett av de medelstora städer, det har alla bekvämligheter, men är fortfarande mycket lätt gå och avslappnad. Det är en vacker plats, och har en fantastisk frukost vid ett av caféet längs Taupo sjön aka en slocknad vulkan, är imponerande. Jag rekommenderar att söka upp en av de många varma poolen alternativ i området. Det är en bra plats att verkligen koppla av.

Vanessa Watson
Vanessa WatsonWhangarei
2017-01-06

Pip, pip, pip !! ...... jag vet var den bästa privat termalpoolen är här, men om jag tala om för alla att jag är död ....... hahahahaha. En plats makt älskade det. Kan inte vänta med att gå tillbaka ... :-)

Alex
AlexDurham
2017-01-06

Vet du vad jag älskar? Vatten. Massor av det. Företrädesvis i havs form men jag tar det men jag kan få det: CSS ned en klippa, rusar som en flod, även lata fred i en sjö (även lägga till några berg som naturskön bakgrund, och jag kanske upp sjöar en några hack). Lake Taupo är allt bra om vatten. Bassängen skapades av en Giganto vulkan, så saken är storleken på ett litet land. (. Bokstavligen Det är samma storlek som Singapore.) Allt du vill - paddling, fiske, närliggande snötäckta glaciär berg, Maori hällristningar att blidka de vulkaniska gudarna - det är här.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är augusti, med ett genomsnitt på 761 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Taupo är januari, med ett genomsnitt på 1 461 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 893 SEK per natt. Det är 6 % lägre än det genomsnittliga priset 948 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Taupo är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 14,3 °C/57,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 23,4 °C/74,1 °F. Den kallaste månaden är augusti, med en genomsnittstemperatur på 5,3 °C/41,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Taupo är Taupo (TUO) (6,40 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Rotorua (67,40 km)

Planera en resa till Nya Zeeland